Blogul adineig

(extra)ordinar...

joi, 1 octombrie 2009

Adcritics sărbătoreşte 1 an de existenţă LA MUUUUUULŢI AAANI
AdCritics, revista online de publicitate, aniversează un an de când s-a lansat oficial pe piaţă!!!Am încercat să mulţumim şi să informăm publicul iubitor de publicitate, indiferent de locul în care se află. Am dat tot ce am putut pentru a fi alături de public.


Cu ajutorul persoanelor care au ajuns să ne citească frecvent, am crescut în domeniul în care activăm. Nimic productiv nu se poate întâmpla, munca nimănui nu este eficientă, dacă nu este folositoare cuiva.


În această situaţie ne aflăm şi noi, «AdCriticii» . Nu am fi ajuns nicăieri fără cititori, fără oamenii care ne-au ajutat să ne dezvoltăm, oamenii care au fost alături de noi şi au adus comentarii şi critici constructive privitoare la subiectele ţintite. Pentru asta le mulţumim şi îi aşteptăm în continuare să ne citească.

Am început cu doi oameni, dar cu timpul echipa s-a extins (printre care mă aflu şi eu :D:D:), fiind nevoie ca mai multe persoane să se concentreze pe o revistă online care a devenit din ce în ce mai complexă. Începând cu două categorii de articole, am ajuns în momentul de faţă cu o schemă mult mai complexă:


Cu ocazia sărbătoririi primului an de existenţă, am lansat şi un concurs. Acesta constă în crearea unei campanii de marketing online pentru IMTO (Internet Miths Trends and Opportunities), prin care AdCritics să promoveze evenimentul. Este disponibil oricărei categorii de public, important fiind să realizeze una dintre cele patru cele mai bune campanii care vor fi premiate. Fericiţii câştigători se vor bucura de două bilete la IMTO şi de două Business Lunch-uri la Restaurantul AgathA.


mai multe detalii pe http://www.adcritics.ro

Etichete: , , , , , , , , , , ,

1 comentarii:

Anonymous CreveteL a spus...

Felicitari :P

11 noiembrie 2009, 11:49  

Trimiteți un comentariu

Ai o părere? Share with us:

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire